Peel and core apples of your choice. We recommend using granny smith for sweet-tart flavors, or any other apples if you prefer your crumble to be sweeter. You can reuse this recipe and substitute apples for pears or any other type of stone fruit, like peaches. Once your apples are deseeded, slice them or cut them into 3/5” cubes.
Place sliced apples in a bowl. Sprinkle with flour, sugar, and cinnamon. Then add a splash of juice and mix everything so that the mixture spreads evenly. Divide apple into small ceramic bowls.
Take a separate bowl to prepare the oat crumble topping. Add all the ingredients under the topping list and mix them well together until you get a clumpy dough. It should resemble wet sand. Spread it over each ramekin dish. You can use a spoon or your hands to achieve more of that crumbly texture.
Bake for 30-40min or until golden brown and crispy. Take ramekin dishes out of the oven and let the crumble sit for 10min. It will be piping hot, so you want to set it aside for a couple of minutes so you wouldn't burn yourself. An extra few minutes also help that apple filling get a little bit thicker.
Serve your apple pie crumble while warm. Don't forget the vanilla ice cream. Enjoy!
L'écroulement de pomme est sous-évalué. Oui, c'est simple, et oui, probablement personne ne le choisirait en mangeant un dîner de trois plats dans un restaurant, mais nous devons tous couper la pomme s'écrouler un peu.
Imaginez l'odeur sucrée des pommes et de la cannelle dans la cuisine. Il y a quelque chose qui nous fait nous sentir chez nous. Puis garnir d'une crème glacée à la vanille qui commence à fondre presque instantanément. Comment quelqu'un peut-il ne pas aimer ?
Offrez-vous un dessert fruité, croustillant, bouillonnant. Suivez cette recette pour apprendre à faire une miette.
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