4 oz reduced-fat cream cheese (or full-fat, if you prefer)
1 cup cheddar cheese, shredded
2 tbs fresh parsley, chopped
Directions
Preheat the oven to 400°F. Lightly spray your casserole dish with olive oil.
Heat a large cast-iron skillet over medium-high heat and spray it with oil. Add the ground beef and cook it for approximately 5min or until the meat is thoroughly cooked but not crispy. The ground beef needs to be stirred and broken up while it is cooking. With both the extra-lean and lean ground beef, the excess fat should be drained off as soon as the ground beef is thoroughly cooked. Keep the meat in the skillet.
Turn the heat down and stir in the spices. Season the beef to your taste.
Cut the cream cheese into cubes and slowly mix them into the ground beef. Stir the mixture until the cream cheese is fully melted and thoroughly incorporated into the meat.
Turn off the heat and add 1/2 of cheddar cheese to the mix. Once the cheddar cheese is fully mixed into the ground beef and cream cheese mixture, transfer it to your baking dish. Sprinkle the rest of the cheddar cheese over the top of your beef casserole.
Bake it in the oven for approximately 10min, or until the cheese is melted.
Sprinkle parsley on the finished result. Serve it with your favorite roasted vegetables or green salad for a low-carb option. Alternatively, add rice or potatoes for a hearty and well-rounded meal.
Enjoy!
Tu veux faire quelque chose de frais et excitant avec l'excédent de bœuf haché dans le frigo?Bien sûr, vous pouvez faire des hamburgers, des poivrons de boeuf ou des boulettes de viande, mais peut - être voulez - vous un simple dîner "mélangé, grillé, comestible".Si c'est le cas, cette casserole de boeuf haché est parfaite et finira par devenir une idée pour vous d'aller au restaurant de boeuf haché.
Cette recette n'a besoin que de quelques ingrédients et vous les avez probablement déjà au réfrigérateur - boeuf haché, fromage à la crème, Cheddar et épices.Cette recette en casserole est simple et peut s'adapter à une variété de régimes, en particulier ceux qui recherchent des régimes à faible teneur en glucides ou en cétones.Ce repas est très pauvre en glucides et si vous utilisez du boeuf maigre supplémentaire ou du fromage à la crème à faible teneur en matières grasses, vous obtiendrez un excellent plat pour compléter votre plat sain en casserole.
Suivez cette recette simple de farine de boeuf en casserole pour impressionner vos amis et votre famille à tout moment avec ce repas à faible teneur en glucides.
: recipekit:
De plus, vous pouvez conserver les restes dans un contenant hermétique et au réfrigérateur pendant 3 jours maximum.Si vous nous le demandez, le goût sera meilleur après - demain.
Videos from internet:
Laisser un commentaire
Les commentaires sont approuvés avant leur publication.