Heat a teaspoon of vegetable oil in your wok over medium-high heat. Add your choice of vegetables. We used broccoli and thinly sliced bell peppers, but you can add any other veggies. Season them and cook for 3-5 min or until vegetables have softened.
Add 2 tbsp of water and cook veggies for a few more minutes until the water has evaporated. Remove them from the pan and set them aside.
Wipe the wok with a dry cloth. Heat 2 tsp of oil over high heat.
Place steak in the pan and cook each side for 2-3 min or until cooked.
Add vegetables back to the pan and pour over your teriyaki sauce. Cook for a few more minutes over medium-high heat or until the sauce gets warm.
Sprinkle with sesame seeds and sliced green onions if desired. Enjoy.
Sain, polyvalent, vous pouvez le faire en 20 minutes.Qu'y a - t - il de mieux qu'un dîner de mi - semaine quand le temps presse?
En fait, vous pouvez faire cette recette au moins quelques fois par semaine parce que vous pouvez échanger un steak contre du boeuf haché, du poulet, des crevettes ou du tofu.Vous pouvez également ajouter n'importe quel légume que vous aimez - les petits pois neigeux, le maïs, les carottes, les champignons et le chou sont de bons choix.Cette recette de boeuf brocoli s'adapte facilement à n'importe quel goût qui vous convient.
Commencer à apprendre à cuisiner d'une main CasserolePour faire du boeuf et du brocoli frits, impressionnez tous vos amis et votre famille avec ce plat simple et rapide!
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