Rien n'a de son (et de goût) mieux que les crêpes de banane fluffées sur un samedi matin paresseux. Mais comment faire des crêpes à partir de rien, vous demandez? C'est plus facile que vous ne le pensez.
Tout ce dont vous avez besoin est un couple d'ingrédients que vous avez le plus probablement déjà dans votre placard, quelques bananes trop mûres, un bon Grille de grille non-stick Ou une poêle, et 15min de votre temps.
Allez, surprenez votre famille avec cette délicieuse recette de crêpe de banane délicieuse et apprenez à faire des crêpes de banane !
Mix flour, sugar, baking powder, and salt. Take a separate bowl, mash bananas and mix them with a beaten egg, milk and oil. You can also add a little bit of vanilla essence if you wish.
Now slowly stir the flour mixture into your banana mixture. One tablespoon at a time and mix it well. Your batter might turn out slightly lumpy, but don't worry about it too much!
Heat a skillet or a griddle to medium-high heat and add a splash of oil. When the oil has heated up, add a scoop of batter onto the griddle. Aim for approximately 1/4 of a cup for a pancake. Cook each side for a few minutes until your banana pancake turns golden brown.
Serve while hot with your favorite toppings, like yogurt, blueberries, peanut butter, honey, or maple syrup. Enjoy!
Recipe Note
Pro tip: Prepare a batch of pancakes beforehand and warm them up in a microwave for a quick breakfast on any day of the week.
Videos from internet:
Laisser un commentaire
Les commentaires sont approuvés avant leur publication.