6 cups of frozen cubed hash browns (or the same amount cubed fresh potato)
1/2 cup of white onion, chopped
1/2 tsp of salt
1/4 tsp of pepper
1/4 cup of water
4 large eggs
1 cup of Cheddar cheese, shredded
Optional ingredients
2 tbs green onions, sliced
1 clove garlic, minced or finely chopped
Directions
Place your cast iron skillet on the stovetop, at medium-high heat. Cook the strips of bacon until they are good and crispy, and then remove them from the skillet. Place them to one side on some paper towels to drain off the excess fat. Keep around 2 tbs of the bacon fat in the skillet (this will add flavor to your breakfast skillet).
Add your pre-cubed frozen hash brown to the pan along with the sliced white onion. If you're using raw potato instead, you should cube it or shred it before adding it (depending on your preferred breakfast hash recipe). Fry the onions and potatoes in the bacon drippings for 2-3 min, and then add the water and place a lid on the skillet.
Cook for another 15 min, removing the cover and flipping the potatoes a couple of times during the process (to ensure they end up crispy on all sides).
If you're using garlic, add it and stir it through the mixture. Cook for another minute. If not, skip straight to adding salt and pepper to taste.
Use a wooden spoon to create 4 round wells in the potato mixture (the surface of the skillet should be exposed in those areas).
Drizzle a small amount of oil into well, no more than the size of a quarter (or a 1/4 tsp of butter). Crack one of your eggs into each of the wells, and replace the lid.
Move the skillet to low heat and leave the eggs to cook. For firm whites with a runny yolk, you'll need around 8-9 min. Add a 1-2 min more for medium, and 3-4 min more if you prefer your egg yolks hard.
Around 2 min before the eggs are cooked to your liking, sprinkle the shredded cheese and chopped bacon over the top (you can crumble the bacon into bacon bits if you prefer), and top with finely chopped green onions if you've decided to include them.
Allow eggs to finish cooking.
Divide into portions and serve up a delicious skillet breakfast!
Cette recette de poêle à frire aromatisée pour petit déjeuner met vos aliments préférés dans une poêle.Le pain en ragoût doré contient du fromage fondu, du bacon croustillant, des échalotes épaisses et des œufs frits parfaits.La combinaison délicieuse crée un petit déjeuner rustique traditionnel moderne.
Dehors! Casserole Apprenez à faire une casserole de petit déjeuner!
: recipekit:
Casserole pour petit déjeuner
Au lieu de faire cette casserole de petit déjeuner avec du bacon (ou en plus d'utiliser du bacon - Si vous êtes un gros carnivore), vous pouvez Couper quelques tartes à la saucisse de petit déjeuner en morceaux d'un demi - pouce et les faire frire en même temps.Si vous l'offrez pour le déjeuner ou le dîner, vous pouvez faire l'expérience avec du jambon, du poulet haché, des saucisses fumées, des saucisses, des saucisses - toute viande qui peut être coupée en petits morceaux peut être consommée dans cette poêle pour le déjeuner / dîner / petit déjeuner!
Cette casserole de petit déjeuner n'est pas la recette la plus végétarienne ou végétarienne, mais vous pouvez essayer de remplacer le bacon, les œufs et le fromage par des légumes.Une idée est d'ajouter des haricots noirs au lieu du bacon et d'utiliser du fromage végétalien avec des avocats coupés - Faites - le dans une casserole de petit déjeuner mexicaine!Lorsque vous servez ce plat, ajoutez un peu de sauce chili pour obtenir un effet complet.
Rappelez - vous - la recette de la poêle à frire pour le petit déjeuner est bonne à tout moment.Cette recette est parfaite pour un brunch, un déjeuner, un dîner ou un snack tard dans la nuit!
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