1 ball 12 oz pizza dough (make it yourself or get it at the supermarket)
½ cup tomato sauce (make it yourself or get it at the supermarket)
¾ cup fresh mozzarella, slivered
1 tbs olive oil
Dried oregano
A pinch of salt
1 tbs cornmeal or all-purpose flour, optional
Red pepper flakes, optional
Fresh basil leaves, optional
Any extra toppings of your choice
Directions
To save time, use pizza dough you've made ahead of time or bought at the supermarket. Let the dough come to room temperature. Sprinkle cornmeal or all-purpose flour onto a chopping board or a clean surface. Form the dough into a circle, 8-inch in diameter. Let it sit for 20-30min, and then stretch it to a 12-inch circle.
Set the oven to 450°F. Yes, it will have to be super hot! Place your 12-inch cast iron skillet in the oven. Let it get hot as it will give us that crunchiness we are looking for.
Take the skillet out of the oven and place it on a heat-resistant surface. Carefully place pizza dough in the skillet. Make sure that the bottom of the skillet is fully covered, and, of course, don't touch it or you'll burn yourself.
Put the skillet back in the oven and let the dough bake for approximately 3min. We want it to be puffy and slightly, not entirely, cooked.
Remove the skillet again. Now brush the tomato sauce over the dough, leaving 1/2 inch around the edges. Brush the edges with olive oil. Now is the time for the toppings and cheese. If you are after a traditional Margarita, skip all the toppings and simply add Mozzarella. Sprinkle oregano, red pepper flakes, and a pinch of salt.
Return the skillet to the oven. Bake for another 10-15min or until the cheese has melted and the edges have turned golden brown.
Remove your cast iron skillet pizza from the oven. Sprinkle with fresh basil and serve while hot. You can eat it straight of the pan (beware that it's hot) or transfer it to a cutting board. It goes perfectly with a fresh green salad. Enjoy!
Qui n'aime pas les pizzas grillées?Le problème, c'est que tout le monde n'a pas la chance de faire des pizzas grillées quand et où nous voulons.Une autre option?Casserole en fonte Pizza.
Suivez cette recette de pizza en assiette profonde et vous apprendrez à faire de la pizza dure plutôt que trempée.Quel est le secret?Préchauffer votre poêle, faire cuire la pâte quelques minutes avant d'ajouter les ingrédients.Faites cuire votre pizza 10 - 15 minutes et profitez de la combinaison parfaite de tomates, de fromage et de pâte dure.
Suivez cette recette simple et apprenez comment faire une pizza en assiette profonde!
: recipekit:
Pizza en fonte foire aux questions
Dois - je préchauffer une casserole à pizza en fonte?
Poêles en fonte (par exemple: Comme ça.) Il est fortement recommandé de manipuler la chaleur élevée et de les chauffer pour placer la pâte devant le four.Il ajoutera des croustilles à votre pizza - la pizza en bas sera bien cuite au lieu d'être mouillée.Si vous sautez cette étape et mettez le ketchup et la mozzarella directement dedans, il y a une chance que vous ayez de la pâte crue ou de la pâte crue brûlée.
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