1 large boneless skinless chicken breast, chopped into bite-sized pieces
A pinch of salt and pepper
2 eggs
1 cup fresh bean sprouts
1/3 cup green onions, sliced
1/4 cup white onions, sliced
1/3 cup cilantro, roughly chopped
Peanuts (optional)
1-2 tbs olive oil (or another type of oil)
Pad Thai sauce ingredients
1/4 cup of ketchup
2 tbs of fish sauce
2 tbs of sugar
1 tsp of garlic, minced
1 tsp of peanut butter
1 lime, juiced
1/2 tsp of crushed red pepper flakes
1 tsp of soy sauce
Directions
Heat a medium-size pot over high heat, fill half of it with water, and bring to boil. Once boiling, add rice noodles and turn off the heat. Keep the noodles in hot water for 2-3 min or until cooked al dente. Drain them immediately. If you are preparing them beforehand, rinse them a few times with cold water to keep them from sticking together.
Heat the wok over medium to high heat and add a tablespoon of oil.
Season chicken with salt and pepper, and cook it for 6-8 min or until cooked through. Transfer it to another dish and set aside.
Whisk together the ingredients for your pad thai sauce.
Heat a splash of oil in your wok over medium to high heat. Crack the eggs and let them fry for a few seconds, then break them with a spoon like you would be when making scrambled eggs. Add onions and bean sprouts, then chicken and the sauce.
Add the noodles and mix everything so that pad thai noodles are covered in sauce.
And for the final touch - mix in cilantro and green onions.
Serve pad thai in large bowls or plates. Garnish with peanuts and cilantro if desired. Enjoy!
Si vous êtes allé en Thaïlande ou prévoyez d'y aller, vous devez savoir que vous ne pouvez pas partir sans remplir au moins une fois sur le tapis thaïlandais.
Qu'est - ce qu'un tapis thaïlandais?C'est un plat super simple fait de nouilles en verre, de crevettes ou de poulet, d'oeufs et de beurre d'arachide.Ça n'a peut - être pas l'air si spécial, mais crois - nous, c'est le paradis dans ta bouche.
Les rues thaïlandaises regorgent de stands vendant des tapis thaïlandais dans une grande variété.C'est un plat de base thaïlandais, un aliment de rue qui peut être préparé en quelques minutes.
La beauté du tapis thaïlandais est que vous pouvez le recréer facilement à la maison Casserole- Oui.Suivez cette cuisine thaïlandaise simple et apportez un peu de culture thaïlandaise dans votre cuisine.
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