Heat a spoon of olive oil in a large deep skillet over medium heat. Cook the onion for a minute or until it's translucent.
Add ground beef, chili and garlic powders, and salt. Cook the meat, stirring and breaking it continuously, for approximately 6-8 min or until it turns brown.
Add rice, diced tomatoes, black beans, and broth to the skillet. Stir everything. Then turn up the heat to the maximum setting and bring it to boil. Then reduce the heat, and cover it with a lid. (If your skillet doesn't have a lid, use foil.) Let your beef and rice casserole simmer for approximately 20 min or until the broth is absorbed and the rice is cooked.
Once cooked, stir everything once more and sprinkle with cheddar cheese.
Leave the lid on for a few more minutes so that the cheese melts. Then take the pan off the stove.
Garnish with fresh chopped tomato and green onion. If you prefer, serve with sour cream or Greek yogurt and black olives. Enjoy!
Y a-t-il vraiment quelque chose de mieux que de bonnes recettes de bœuf et de riz au sol, pleines de saveurs mexicaines? Ce sont des repas quotidiens remplis de protéines qui ne nécessitent que des ingrédients de base que vous avez probablement déjà dans vos armoires de réfrigérateur et de cuisine.
Ce qui est encore meilleur, pour cette recette, tout ce dont vous avez besoin est d'ajouter tous les ingrédients à la poêle, laissez mijoter pendant 20-30 min, et vous avez terminé! Et si cela n'était pas assez facile, vous ne serez laissé qu'avec une casserole.
Vous pouvez manger de la cocotte mexicaine de riz, mélangez-la avec des greens salades ou de la tête avec des chips de tortilla. Diviser les restes et les stocker dans des boîtes à lunch, et votre conjoint ou vos enfants peuvent les chauffer le lendemain au micro-ondes ou à un poêle en fonte.
Cette recette rapide et facile vous fera apprendre à fabriquer une casserole mexicaine à un pot en un rien de temps!
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