You can either use an 8 oz jar of pre-made pad Thai sauce or create your own with the following ingredients:
2 tbsp dark brown sugar
1 ½ tbsp fish sauce
1 ½ tbsp fresh lime juice
1 tbsp Sriracha or chili garlic sauce
2 tbsp low-sodium soy sauce
Simply combine all of the pad Thai sauce ingredients in a mixing bowl, stirring until all of the sugar has completely dissolved. Cover and set aside for later use.
Directions
Heat a pot of lightly salted water to boiling point over high heat.
Add the noodles and cook according to the instructions provided on the packet, or for as long as it takes until they are tender.
Set the cooked noodles aside in a bowl and cover. Ideally, you want the noodles to be slightly undercooked as they will cook further in the wok when added to the pad Thai.
Place a large cast iron skillet on the stovetop over medium heat and add the 2 tbsp of olive oil.
When the oil is hot, add the egg to the skillet. Use a spatula or wooden spoon to scramble the egg lightly. Make sure to keep the egg mixture moving around the pan to avoid any burning it, as this can spoil the flavor of the finished pad Thai.
Once the egg is cooked to your liking, add the pieces of sirloin steak to the pan and season the meat generously with the salt and freshly cracked black pepper. Cook for 3-4 min per side, or until the meat is medium to medium-rare.
Add the broccoli florets, sliced carrots, and beansprouts. Continue to stir fry the mixture until the vegetables have become tender, but still retain a slight bite.
Add your precooked noodles and the pad Thai sauce. Stir well and cook for another 2-3 min until the noodles are hot throughout.
Serve your finished pad Thai with a topping of crushed peanuts and finely chopped green onions.
You can use any remaining soy sauce as an extra dressing, but don't overdo it. Even the lower sodium version is still quite salty, and it can overpower the other delicate flavors in the dish.
Ce coussin de bœuf thaïlandais rapide et délicieux est légèrement différent du coussin de crevettes ou de poulet thaïlandais classique.Celui - ci.Casserole en fonte FormuleJumelé au boeuf, au brocoli, à la carotte, au tourteau de soja et à l'oignon vert, ce goût est plus profond et se distingue des saveurs plus courantes.
Bien sûr, cela ne veut pas dire que ce n'est pas vrai.De nombreux vendeurs de rue à Bangkok offrent des tartes thaïlandaises au Boeuf en option, ainsi que des nouilles thaïlandaises aux crevettes ou au poulet.Comme les plats les plus classiques, nos petits motifs les rendent les plus intéressants.
Une fois que vous avez maîtrisé cette recette thaïlandaise simple, vous pouvez essayer vos propres changements.Nous avons ajouté quelques suggestions au bas de la page.
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Questions fréquemment posées
Quels sont les changements possibles dans les coussins de bœuf thaïlandais?
Comme la tarte au poulet thaïlandais, vous pouvez remplacer le riz par des nouilles de la tarte au Boeuf thaïlandais si vous le souhaitez, bien que ce ne soit pas la pratique normale.Vous pouvez également essayer différents types de nouilles, par exemple, les nouilles ramenées, les nouilles udon, les nouilles en cellophane / verre ou même les nouilles au sarrasin.
Le boeuf thaïlandais est épicé?
La sauce thaïlandaise n'est généralement pas épicée.Si vous préférez un peu de chaleur, ajoutez des piments frais ou du paprika.Ne mangez pas trop pour éviter un goût trop fort.
Coussin de boeuf à emporter thaïlandais
Que ce soit votre première tentative de cuisine thaïlandaise ou si vous êtes un expert expérimenté, cette recette vous permettra de trouver des raisons de servir ce délicieux dîner!