Prepare your pizza dough while you’re still at home for the best results. Start by measuring your all-purpose flour, rapid rise yeast, and salt into a large mixing bowl. Combine all your dry ingredients.
Next, add your olive oil and water before using a fork (or your hands) to mix the dry and wet ingredients. As the dough starts to form, you can add more water if it’s too dry or more flour if it’s too liquidy.
Spend 10 minutes thoroughly kneading the dough for the best results.
Set your dough to one side, undercover, and allow it to rise.
Once raised, you need to use a sharp knife to cut your dough into 8 pieces of equal size, before shaping each piece of dough into a square. Each square needs to be a suitable size to fit inside your pie iron.
Store your squares of dough in plastic wrap to stop it from drying out before it’s time to prepare your bonfire pizza!
Directions for pie iron pizza
For pie iron cooking, you need red hot embers in your campfire. Get your fire going and wait for the embers to form.
In the meantime, you can prepare your open fire pizza pockets. Start by using your brush to lightly oil the inside of your pie iron.
On the bottom part of the pie iron, you need to place one square of dough.
On this first piece of dough, spread out 2 spoonfuls of pizza sauce. Add shredded mozzarella, then sliced bell peppers, olives, and 4 pieces of pepperoni (you’re making 4 campfire pizza pie iron pockets with these ingredients, so make sure you leave enough pepperoni to go around!)
Place the second square of dough into the top part of the pie iron and close the pie iron firmly together.
When your embers are hot enough, you can place your pie iron directly into the fire. Try to cover the pie iron on all sides with embers to give the pizza a chance to cook evenly.
Keep turning the pie iron in the fire, and remove after just 3 minutes.
Already, your easy campfire pizza pocket should be ready to eat. If you prefer it a little crispier, though, then leave the pie iron in the fire for a few more minutes, but be careful not to overdo it.
Put on your heat resistant gloves, and remove the cooked pizza pocket from the pie iron.
Reload for the second pie, and keep cooking until you’ve run out of pizza ingredients!*
Recipe Note
*We suggest preparing your dough ahead of time while you’re still at home. Store the dough in plastic wrap and bring it along to make pizza over campfire embers! It can be difficult preparing dough around the campfire, as it takes a little time and needs more equipment.
*If you have multiple pie irons, then you can load them all up at the same time with pizza pockets to cook them quicker.
La cuisson au feu de camp n'implique plus de manger des canettes froides de haricots ou des saucisses brûlées, pas avec notre super-délicieuse recette de pizza pie iron!
Prenez votre jeu de pizza de camping au niveau suivant avec notre recette de poches de pizza de feu de camp. Ces tartes à pâte molle peuvent être remplies de toutes vos garnitures de pizza préférées, et tout ce dont vous avez besoin pour les faire cuire est unfer à tarteet un feu de cheminée.
Voici notre recette classique de pizza au pepperoni et à la mozzarella!
: recipekit:
Équipement pour camp pizza
Braises chaudes de charbon de bois
Fer à tarte
Brosse pour appliquer l'huile
Gants résistants à la chaleur (il fait chaud!)
Autres idées de remplissage de pizza en fer à tarte
Alors que nous aimons la garniture classique de pepperoni, mais il y a beaucoup plus de recettes de pizza de feu de camp que vous pouvez mettre en place aussi!
Vous pouvez vraiment mélanger et assortir vos garnitures préférées pour créer une pizza à tarte de montagne copieuse dont tout campeur chevronné serait fier. Si c'est l'heure du petit déjeuner, alors c'est toujours l'heure de la pizza, et vous pouvez faire frire des saucisses et du bacon, les hacher et les ajouter à votre poche de pizza à tarte.
Vous pouvez ajouter de l'avocat et de la mozzarella avant de craquer un œuf dans la poche à pizza pour un brunch de tarte gastronomique. Vous pouvez opter pour un suprême de légumes et laisser la viande à la maison. Ajoutez plus de champignons, d'oignons et de poivrons, pour un régal végétarien.
Osons le dire, vous pourriez même créer une pizza au jambon et à l'ananas (controversée, nous le savons).
Plus de recettes de feu de camp!
La cuisson des feux de camp ne s'arrête pas là, cependant, car il existe d'innombrables recettes de feux de camp que vous pouvez préparer lors de votre prochain voyage. Voici quelques-unes de nos recettes préférées:
Petit Déjeuner Homme Montagne
Un petit déjeuner copieux pour commencer la journée, unpetit déjeuner homme montagne se compose d'un four hollandais rempli d'œufs, de saucisses, de bacon, de pommes de terre brunes et de fromage. Placez tous les articles du petit-déjeuner dans le four hollandais et laissez-le cuire au feu.
Feu de camp Nachos
Tirez le meilleur parti de votre poêle en fonte en cuisantfeu de camp nachos dans la fosse de feu. Superposez d'abord vos chips de tortilla, puis ajoutez des couches de fromage, de salsa, de guacamole et plus de fromage.
Cordonnier de Pêche au Four Hollandais
Oui, vous pouvez faire un dessert dans le feu de camp, et notre recette préférée estCordonnier de pêche au four hollandais. Vous avez besoin de beaucoup de pêches en conserve pour ce délicieux festin de feu de camp!
Le camping est une activité incroyable avec du plaisir et de l'aventure pour les amis et la famille. Et avec ces recettes, vous pouvez prendre votre feu de joie au niveau suivant pour un festin de feu de camp.
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