Let's start with the marinade. Blend all the ingredients listed above in a food processor until you have a mixture with a smooth and even consistency.
Place your steaks in a large mixing bowl or plastic food storage container and pour over the marinade, ensuring you have even coverage.
Cover and place the marinated steak into the refrigerator for 4 to 8 hours to allow all the flavors to penetrate and tenderize the meat.
While the flank steak is marinating, prepare the other ingredients. For the chimichurri, simply add the listed ingredients to your food processor and pulse repeatedly until you have a medium chunky chimichurri sauce — perfect for steak tacos. Feel free to add some extra olive oil or red wine vinegar if you think it is too thick.
For the guacamole, cut open and de-stone the avocados and scoop the flesh into a mixing bowl, chopping or mashing it into chunks with your wooden spoon.
Squeeze over a couple of teaspoons of fresh lime juice and then add the cilantro and garlic powder. Mash the guacamole to whatever texture you prefer; some like it chunky, others like it smooth.
Cover the guac mixture with plastic film or saran wrap and place it in the refrigerator to prevent it from browning before you're ready to use it to top your steak tacos.
Once the meat for the steak tacos has finished marinating, it's time to cook. Place an oven safe skillet on your stovetop and heat it until it's almost smoking.
Sprinkle a little salt and pepper on each side of your marinated steaks.
Carefully place each steak on the skillet. If your skillet is the right temperature, you should hear a loud sizzle.
Cook the steak for a couple of minutes until it develops a nice sear, then flip and continue cooking for another 2 mins to sear the other side.
Once the meat for the steak tacos is seared, transfer the skillet to a 350°F preheated oven for around 5 mins for medium rare, and approximately 6-7 mins for medium.
Alternatively, if you have a meat thermometer, cook it until the internal temperature reaches 145°F for medium rare or 160°F for medium.
When the meat is done, take it out of the skillet, cover it in foil, and set aside for 5 mins. This ensures all the juices are fully reabsorbed into the meat. If you skip this step, your steak tacos will be wet and dripping with steak juice, and you'll lose all that flavor.
Now it's time to build your flank steak tacos. Slice the freshly grilled steak into thin strips, cutting against the grain for maximum melt-in-your-mouth tenderness.
Lay out your tortillas and layer each one with steak pieces, then top with a spoonful of chimichurri spread over the meat.
Top that with a sprinkling of shredded cotija cheese, some chopped red onion, some finely chopped cilantro.
As a final step, spread over a layer of the fresh guacamole over the steak tacos.
Serve and enjoy!
Il doit y avoir des millions de façons de faire des tacos, mais rien ne peut égaler le goût des tacos de steak Street grillés.
Les tacos de steak classiques sont connus pour combiner un steak grillé riche et parfait avec un sésame épicé.Avec du guacamole frais et du fromage cotiga, vous aurez un Taco de rue mexicain parfait que tout le monde aimera.
Voici comment faire de délicieux tacos de steak de flanc à la maison.
: recipekit:
Questions fréquemment posées
Les tortillas achetées au magasin conviennent - elles aux tacos au steak mexicain?
Les magasins peuvent acheter du maïs ou de la farine de tortillas.Mais pour cette recette de steak tacos,Poudres maisonC'est le meilleur.Vous pouvez utiliser la traditionMachine à imprimer les tacosEt un toast au four.Poêle de sécurité du fourTerminé pour une combustion parfaite.Vous pouvez même faire un lot de tortillas et mettre ce qui n'est pas utilisé au réfrigérateur.La prochaine fois que tu feras des tacos, tu auras de la nourriture prête à manger.
Tu veux mariner le steak?
Bref: Oui.Ne sautez pas cette étape, car c'est un goût délicieux pour la viande.Vous pouvez le faire mariner pendant une heure, mais si vous n'avez pas beaucoup de temps par jour, vous pouvez le mettre au réfrigérateur la veille.
Il faut toutefois noter que la viande ne peut pas être conservée dans la marinade pendant plus de 8 heures car elle se décompose.
Quels sont les autres ingrédients de ce steak Taco?
Bien que les ingrédients simples soient bons pour les tacos de steak, vous pouvez vraiment sentir le goût de la viande et vous pouvez ajouter d'autres légumes si vous voulez.La laitue, les olives, la crème sure, les champignons, les tomates et la sauce aux fruits sont également de bons ingrédients.
On peut utiliser d'autres tranches de bœuf?
Bien sûr que si.Cependant, cette recette de tacos de steak mexicain recommande un steak de flanc.Il est maigre et une fois mariné, il ne faut que 10 minutes pour cuire.Si vous cuisinez bien, c'est tendre et juteux.Cependant, vous pouvez aussi faire des tacos avec un steak côtelé, un steak sarong ou un steak de jupe.
Points clés pour la fabrication de burritos de steak
La recette du steak tortilla est à 10 cents la douzaine.Cependant, même en semaine, cette recette est facile à faire.Ces tacos seront très populaires à n'importe quelle fête d'été.Vous pouvez offrir le style Taco bar pour permettre à vos clients de choisir leurs propres ingrédients ou de les servir lorsqu'ils sont prêts.